Boek met korting
Badhotel Scheveningen
image

Boek met korting

Boek via onze eigen site en ontvang korting op uw overnachting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
luchtfoto-bewerkt_crop
ava27
ava31
shells
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

(Tijdelijk) Gesloten!

tot medio maart 2021 werken wij aan de toekomst  

 

Badhotel Scheveningen:
Your place to be(ach)!

 

Zee, strand en boulevard met haar vele hippe strandpaviljoens op slechts 150 meter van het hotel. Uitgaansfaciliteiten zoals het AFAS Circustheater, Crazy Piano’s, Pathé Scheveningen en het Casino pál naast de deur. De prachtige maar bovenal gezellige binnenstad van Den Haag ligt op 10 minuten “tramafstand”.

Culturele belangstelling? Bezoek dan bijvoorbeeld Museum Beelden aan Zee, Madurodam, Escher in het Paleis, het Mauritshuis of Panorama Mesdag; te voet, per Haagse stadsfiets, elektrische scooter of vanaf het water op één van de rondvaartboten van de Ooievaart. Liever een sportieve activiteit? Neem je surfplank mee, ga kiten op het strand, boek een step tour met je vrienden of verken per E-bike de Scheveningse Duinen..  

 

 

Let op: Vanaf 31/08/20 vinden er werkzaamheden plaats aan de Gevers Deynootweg en omgeving, hierdoor is het hotel verminderd bereikbaar. Ons parkeerterrein blijft wel toegankelijk.

Met de auto komt u aanrijden via: de Havenkade, Badhuiskade, vervolgens kunt u via de Gevers Deynootweg (rechts) het hotel en parkeergelegenheid bereiken.

Let op onze parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid € 22,50 per nacht.

Tramlijn 1 zal gedeeltelijk vervangen worden door Bus 31 en rijdt een aangepaste route.