parking

Auto parkeren

Ons hotel beschikt over een eigen parkeergelegenheid. Houd er rekening mee dat we beperkte parkeerplaatsen hebben, daarom is reserveren noodzakelijk.

 Hoe kunt u een parkeerplaats reserveren?

Wanneer u online reserveert kunt u bij de opmerkingen toevoegen dat u een parkeerplaats wilt reserveren (zonder bevestiging is uw parkeerplaats nog niet gereserveerd) of een e-mail sturen naar info@badhotelscheveningen.nl.

De kosten bedragen €25 per nacht per auto. Parkeren is mogelijk vanaf 12.00 uur op de dag van aankomst tot 11.00 uur op de dag van vertrek.

Mocht onze parkeerplaats vol zijn dan zijn er verschillende (betaalde) alternatieven. In de website van APCOA Parking vindt u de parkeergarages die het dichtst bij ons hotel liggen. 

Parkeren in Scheveningen

 LET OP! 

Op Scheveningen geldt het nieuwe dagtarief van €50,- in straten van de woonwijken: Gevers Deynootweg (parkeerterrein voor de Ornanjeflats), Harteveltstraat, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat en Seinpostduin. 

PARK+BEACH: 

Een ideale oplossing voor gasten van ons hotel en bezoekers van Scheveningen. Met Park+Beach reserveert u een parkeerplaats bij een van de deelnemende garages buiten Scheveningen: CS New Babylon, Malieveld of World Forum A. Vanaf daar kunt u verder met de tram of, indien beschikbaar, met een deelfiets. De prijs is vanaf €6,00 voor parkeren inclusief een tramkaartje per dag.

Park+Beach reserveren

 

Fietsenstalling

Als u uw fiets meeneemt kunt u deze stallen in onze bescheiden en beveiligde stalling. Voor de e-bikes zijn er ook oplaadpunten.

 

Meer mogelijkheden om naar Scheveningen te komen

Scheveningen is altijd een topbestemming en is bij mooi weer dé trekker voor jong en oud. Om het gebied gastvrij, leefbaar en veilig te houden voor de bezoekers zijn er diverse alternatieven om naar de kust te komen. Deze waaier van mogelijkheden zijn door Stichting Buitengewoon Scheveningen in een illustratie samengevat.

Een Waaier aan Mogelijkheden 2024 - Buitengewoon Scheveningen